ÇANAKKALE / AYVACIK - Küçükkuyu İlkokulu

May

OKULUMUZ 4. SINIF ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİYLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ SELANİK ATATÜRK EVİ GEZİSİNİ 26-28 TARİHLERİ ARASINDA TAMAMLADIK.

May

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOUK BAYRAMINI OKULUMUZDA MİSAFİRLERİMİZİN KATILIMIYLA ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

Mrt

Okulumuz 1 E  sınıf öğrencileri, okuma-yazma öğrenir öğrenmez öğretmenleri Ceren Gül Pekaslan öncülüğünde Doğu’daki 20 Jandarma karakolunda bulunan asker abilerine ilk tebrik kartlarını yazdı. Asker abileri ise miniklerin yüreklerini ısıtan cevaplarını geciktirmedi. Onlar da mektuplar yazdı, hediyeler yolladı.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109.YILINI 4.SINIFLARIN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU TÖRENLE KUTLADIK.

Mrt

KAĞIT KALEM İŞLEM YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ. OKULUMUZ 4/C SINIFI ÖĞRENCİSİ ÇAĞAN ARIN ÇİĞİLLİ VE ELİF BUĞLEM DEMİR TÜM SORULARI DOĞRU YAPARAK1. OLURKEN 4/D SINIFI ÖĞRENCİSİ DERİN HAKVERDİ 2. OLARAK AYVACIK VE ÇANAKKALE DE YAPILACAK YARIŞAMALARA KATIAMAYA HAK KAZANDI.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULUNUN 103.YILINI OKULUMUZDA 1C VE 2E SINIFLARININ HAZIRLADIĞI PROGRAMLA KUTLADIK.

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞINI EZBERE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPTIK. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ SINIF ÖĞRETMENLERİ VERDİ.

ÖĞRETMENLERİMİZİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADIK

Şbt

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencisi Ekrem Memiş Jandarma, Cumhuriyet,Güvenlik konulu resşm yarışmasında il 1. olmuştur.

Şbt

FAALİYET HAFTASI ETKİNİKLERİ YAPILDI

Toplum hizmeti ve sosyal faaliyetler kapsamında farklı etkinliler düzenlendi.

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılarak afetlere hazırlık yapılıyor..

ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONUNDA YAPILACAK FAALİYETLER PLANLANI