ÇANAKKALE / AYVACIK - Küçükkuyu İlkokulu

Küçükkuyu İlkokulu

Sahil Mahallesi Hasan Burnaz Caddesi No2 Küçükkuyu Beldesi Ayvacık Çanakkale
Vizyon
Küçükkuyu İlkokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını benimsemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak aksaklıklar giderilecek,eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Kalitemizin ölçüsü orta öğretim kurumlar sınavı ve sosyal kültürel alanda alınan başarılardır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için, Küçükkuyu İlkokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Başarılar
Fen Lisesi, Anadolu Lisesi gibi bir çok üst kuruma öğrencilerimiz devam etmektedir.
09:10-12.30 / 13.40-15.10
Ulaşım
Beldemizden Çanakkale, Balıkesir ve İzmir İllerine saat başı şehirlerarası otobus mevcuttur.
www.kucukkuyu.bel.tr
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Çanakkale İl Merkezine uzaklığı : 90 Km Balıkesir İl Merkezine uzaklığı : 110 Km Ayvacık İlçe Merkezine Uzaklığı : 25 Km Altınoluk Belde Merkezine Uzaklığı: 12 Km